Trainingen - Watsonpowerfitness
 

Trainingen

Trainingen

Krachttraining

Krachttraining heeft niet alleen te maken met spierkracht. Bij Watson Powerfitness is de aandacht gericht op spierkracht én mentale kracht zodat je zelf ook meer kunt bereiken dan voorheen. De trainingen die aangeboden worden, zorgen ervoor dat dagelijkse taken een stuk makkelijker worden. Hierbij kun je denken aan traplopen, het optillen van kinderen, het dragen van de boodschappen of fietsen naar je werk. Alle trainingen zijn aan te passen naar jouw eigen wensen en eisen.

Conditietraining

Aan spierkracht alleen heb je natuurlijk niets. Je hebt ook uithoudingsvermogen nodig zodat je bepaalde handelingen, taken of trainingen een langere tijd achtereenvolgend kunt doen. Ook daar zijn speciale trainingen voor ontwikkeld die op maat aangepast kunnen worden naar jouw eigen behoefte. Conditietraining richt zich op een aantal speerpunten die hierbij belangrijk zijn. Dit zijn onder andere lenigheid, coördinatie, uithoudingsvermogen, snelheid en kracht. Door deze te combineren, verbetert de conditie al na enkele trainingen en is het resultaat goed merkbaar. Wil je meer weten over de trainingen of wil je weten welke training het beste bij jou past? Maak dan een afspraak via de contactpagina.

Medical en Herstel trainingen

Een blessure is vervelend, maar wanneer je vervolgens zoveel mogelijk rust houdt – zoals aangeraden wordt – kunnen de problemen nog veel groter worden. De pijn verdwijnt, maar wanneer je vervolgens op dezelfde manier verdergaat, kunnen de problemen nog groter terugkomen. Daarom begeleidt Watson Powerfitness de mensen die behandeld worden door een therapeut of de mensen die al uitbehandeld zijn, maar die een beter resultaat willen hebben. Wil je zeker weten dat jouw lichaam optimaal herstelt en dat de kans op een nieuwe blessure zo klein mogelijk is? Dan maak je direct een afspraak met Watson Powerfitness, waar voornamelijk gekeken wordt naar hoe je beweegt en hoe dit verbetert kan worden. We hebben (onder andere) ervaring met obesitas en diabetes, die vaak aan elkaar verbonden zijn. Ook op het gebied van schouderpijn, knieklachten en klachten in de lagere onderrug helpen we je graag professioneel en klantgericht verder.

De volgende onderdelen komen terug tijdens de trainingen, ze vallen alleen niet onder 1 specifieke trainings vorm.

 

  • Uithoudingsvermogen
  • Snelheid
  • Kracht
  • Lenigheid
  • Coördinatie

Neem vandaag nog contact op!

De eerste stap is altijd het moeilijkst. Zeker wanneer het gaat om trainen. De meeste mensen zien ertegenop en hebben het idee dat zij voor een enorme berg aan werk komen te staan. Wil je dit niet? Dan maak je een afspraak bij jouw personal trainer in Lelystad. Bij mij krijg je geen stapels verplichtingen. Je krijgt een schema dat op maat gemaakt is, je krijgt persoonlijke begeleiding en advies waar je wél iets mee kunt. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of welke doelen jij kunt stellen? Neem dan vandaag nog contact met mij op zodat we tijdens een vrijblijvend intakegesprek kennis met elkaar kunnen maken.