Personal training

Personal Training bij
Watsonpowerfitness

Particle element
Particle element

SOORTEN TRAINGEN BIJ WATSONPOWERFITNESS

Ben je er klaar voor om aan de gewichten te hangen, of wil je liever eerst beginnen met lichaamsgewicht? Of denk je toch liever dat conditietraining wat voor jou is? Bij Watsonpowerfitness kan het allemaal! Krachttraining bij Watsonpowerfitness zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in je eigen lijf, waardoor je ook steeds meer dingen gaat kunnen doen die je voorheen niet voor mogelijk hield. Krachttraining zorgt ervoor dat er bepaalde stresshormonen worden aangemaakt en dat je alerter en energieker bent. Bij Watsonpowerfitness vinden wij het belangrijk dat je een voldaan gevoel hebt na de training maar ook nog steeds goed voor de dag kan komen. Door personal training te volgen bij Watsonpowerfitness zal je met krachttraining inzicht krijgen over het eigen vermogen. Tijdens de krachttrainingen zal er onder andere gebruik gemaakt worden van: lichaamsgewicht, losse gewichten en of specifieke apparaten. Door de velen ervaringsjaren zal geen enkele training bij Watsonpowerfitness hetzelfde zijn. Tijdens de lessen hoef je je geen zorgen te maken of je iets verkeerd doet, want de personal trainer zal ten alle tijden in de gaten houden wat je aan het doen bent. Lees hier onder meer over de verschillende specialisaties en trainingsmogelijkheden!

Persoonlijke aandacht
Erkend personal trainer
8+ jaar ervaring
Contact opnemen
Watsonpowerfitness

Trainingen

De verschillende specialisaties van Watsonpowerfitness

Krachttraining en Cardio
Krachttraining en Cardio
Is jouw doel om af te vallen? Dan is een combinatie tussen krachttraining en cardio gewenst. Krachttraining zal ervoor zorgen dat jouw spiermassa toeneemt en jouw vetpercentage wordt verlaagd. Conditietraining zal nog meer stimulans brengen om extra kilo’s kwijt te raken, deze twee gaan dan ook hand in hand met elkaar. Bij Watsonpowerfitness gaan we voor een duurzaam resultaat, dat duurt wat langer maar dan heb je wel een mooier resultaat.
Bij krachttraining wordt er veelal gedacht aan saaie trainingen met de standaard herhalingen en sets, wees daar bij Watsonpowerfitness niet bang voor. Er zullen tijdens de trainingen verschillende trainingsvariabelen worden toegepast zodat je een constante prikkel krijgt.
Wij vinden het erg belangrijk dat je het maximale uit je training kan halen, daarom wordt er telkens weer gekeken wat goed aanslaat en dit kan elke training variëren. Heb je een keer je dag niet of ben je energieloos? Hier houden wij rekening mee en zullen de training daarop dan ook aanpassen zodat je alsnog met een voldaan gevoel weg kan gaan.
High Intensity Interval Training (HIIT)
High Intensity Interval Training (HIIT)
High Intensity Interval Training (HIIT) is een vorm van duursport waarbij korte periodes van intensieve training worden afgewisseld met lagere intensiteit of ‘rustperioden’.
Bij Watsonpowerfitness wordt er dan ook regelmatig gebruik gemaakt van deze methodiek, in de praktijk laat het ook vaak zien dat er bij HIIT het maximale eruit gehaald kan worden.
HIIT werkt verhogend voor je metabolisme en vetverbranding, ook zien we in de praktijk dat je met deze manier van trainen je spiermassa intact houdt. De belangrijkste reden hiervoor is dat het lichaam een bepaald type verbranding onder gaat namelijk; anaerobe verbranding. Bij HIIT en gewichtheffen heeft het lichaam simpelweg niet voldoende tijd om je spiermassa af te breken. Dit klinkt natuurlijk dan ook voor velen als muziek in de oren.
 • Tijdens een HIIT-training gebruik je meerdere spiergroepen tegelijk
 • HIIT Training is geschikt voor alle niveaus
 • Met een HIIT Training verbrand je meer vet in minder tijd
 • Tijdens HIIT-training is het dan ook de bedoeling dat je op een bepaalde hartslag weet te trainen om tot een gewenst resultaat te komen.
Kickboksen
Kickboksen
Deel je graag wat stoten uit en wil jij je frustratie eruit gooien? Dan is kickboksen wat voor jou! Kickboksen is een explosieve en krachtige training voor je lichaam en mind. Tijdens deze trainingen kan jij alles eruit gooien met de personal trainer. Watsonpowerfitness biedt kickboksen aan voor de beginnende en ervaren sporter, tijdens de trainingen komen de volgende aspecten duidelijk naar voren; kracht, conditie, lenigheid, coördinatie. Dit zorgt ervoor dat je energiek en opgeladen de dag door kan komen. Bij Watsonpowerfitness doen we niet aan sparren of aan wedstrijden, wij gebruiken tijdens onze trainingen de pads of de zak.
Efficiënt en laagdrempelig
Iedereen kan aan kickboksen doen, er is geen instapniveau zoals velen mensen denken. Je hoeft er niet extreem gespierd of lenig voor te zijn om te kunnen beginnen, de personal trainer zal samen met jou kijken naar wat het juiste niveau voor jou is. Doordat je bij kickboksen vrij snel een hoge hartslag zult krijgen raakt je lichaam snel in een hoge verbrandingszone. Kickboksen is dus ook vergelijkbaar met het HIIT-concept, je gebruikt alle spieren in je lichaam en hierdoor bouw je ook zonder dat je het direct door hebt conditie op. Ben jij er klaar voor om rake klappen uit te delen? Heb jij een stevige uitlaatklep nodig? Dan is kickboksen bij Watsonpowerfitness zeker wat voor jou!
WATSONPOWERFITNESS

WERKWIJZE

1. INTAKE
Alvorens wij aan de slag kunnen gaan word er eerst een intakegesprek gevoerd. Hierin komen alle wensen/vragen aan bod.
2. NULMETING
Na het intakegesprek zal er een nul-meting plaatsvinden met onze meetinstrumenten om jouw lichaamssamenstelling in kaart te brengen.
3. POSTURALE ANALYSE EN FYSIEKE SCREENING
Na de nulmeting zal er gekeken worden naar de houding, basis conditie, fysieke kracht en bewegelijkheid van het lichaam.
4. TRAININGEN
Hierna wordt er een trainingsplan samengesteld op basis van uw behoeftes en doelen.
5. VOEDINGSBEGELEIDING
Na het samenstellen van een trainingsplan wordt er ook gekeken naar het huidige voedingspatroon samen met de Personal Trainer.
Particle element
Particle element
Watsonpowerfitness
Training
De verschillende specialisaties van Watsonpowerfitness
Kenmerken van personal training:
 • Ben je meer gesteld op jezelf? Dan is 1 op 1 training wat voor jou, hier krijg jij de individuele aandacht die je nodig hebt.
 • Gepersonaliseerde trainingsschema afgestemd op jouw wensen.
 • Jij bepaalt je eigen tempo en intensiteit.
 • Je kan een goede persoonlijke en constructieve band opbouwen met de personal
  trainer.
Kenmerken van duo training:
 • Samen trainen is leuk en werkt motiverend, doordat je ziet dat de een er helemaal voor gaat krijg je een extra boost!
 • Duo personal training is erg gezellig, je doet dit meestal met iemand die je goed kent en kan daarom voor genoeg plezier zorgen.
 • Met een vertrouwd sportmaatje en een vaste personal trainer zal jij je meer openstellen en kan je nog beter werken aan je mindset.
 • De kosten van duo training zijn aanzienlijk lager dan 1 op 1 training, dit doet echter geen afbreuk op de begeleiding.