Over ons - Watsonpowerfitness
 

Over ons

Trainingen

Krachttraining

Krachttraining heeft niet alleen te maken met spierkracht. Bij Watson Powerfitness is de aandacht gericht op spierkracht én mentale kracht zodat je zelf ook meer kunt bereiken dan voorheen.

Conditietraining

Spierkracht alleen is niet voldoende. Je hebt ook uithoudingsvermogen nodig zodat je bepaalde handelingen, taken of trainingen een langere tijd achtereenvolgend kunt doen.

Medical en Herstel trainingen

Een blessure is vervelend, maar wanneer je vervolgens zoveel mogelijk rust houdt – zoals aangeraden wordt – kunnen de problemen nog veel groter worden. De pijn verdwijnt, maar wanneer je vervolgens op dezelfde manier verdergaat, kunnen de problemen nog groter terugkomen.

Over Watsonpowerfitness

Bij Watsonpowerfitness ben je aan het juiste adres wanneer je meer resultaat wilt hebben met minder training. Door alle trainingen aan te passen op jouw manier van bewegen en de doelstellingen die jij zelf gesteld hebt, kunnen we samen werken aan dé manier om echte resultaten neer te zetten. Dit zorgt ervoor dat het niet alleen makkelijker maar ook leuker wordt om aan de slag te gaan. De basis van de aanpak heeft vooral te maken met flexibiliteit. Ik zorg ervoor dat de doelen die je hebt op tijd aangepast worden en dat de trainingen altijd rekening houden met jouw persoonlijke situatie.

Zo mag je van mij meer verwachten dan alleen iemand die je helpt tijdens de trainingen die je doet. Ook op het gebied van mentale ondersteuning en voedingsadvies help ik je verder zodat de resultaten altijd optimaal zijn. De nadruk ligt op uithoudingsvermogen, snelheid, kracht, lenigheid en/of coördinatie. Samen stellen we een schema op met de doelstellingen die het best overeenkomen met wat jij voor ogen hebt. En dat is precies waarom Watsonpowerfitness meer gedaan krijgt in minder tijd.

Contact met Watsonpowerfitness

Contact opnemen met mij is de eerste stap in het proces. Wil je direct beginnen met afvallen of ben je al aan het aftellen naar die ene marathon? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak met jouw personal trainer in Lelystad. We beginnen met een intakegesprek waarbij we elkaar leren kennen en direct aan de slag gaan met het opstellen van een schema om jouw doelen te bereiken. Wil je deze week nog beginnen? Bel dan vandaag nog, stuur een mailtje óf vul je gegevens in op het formulier zodat ik direct contact met jou op kan nemen.